Një mbrëmje e pasur kulturore

AktiviteDecember 2019

Another youth activity

Megjithëse me pak vonesë për shkak të gjendjes së shkaktuar nga tërmeti në Shqipëri, duam t’ju informojmë për një aktivitet që u zhvillua në ambientet tona në mbrëmjen përpara tërmetit të fortë që goditi pjesën veri-perëndimore të vendit dhe krijoi një situatë kaotike.

Të hënën, më 25 Nëntor, ne patëm nderin të kishim në ambientet tona Ambasadorin Shqiptar Mal Berisha, një studiues dhe shkrimtar i sukseshem, për prezantimin e tij mbi jetën dhe punën e Charles Telford Erickson, një amerikan i shquar qe ia dedikoi jeten e tij Shqipërisë.

Patëm një reagim të shkëlqyer nga pjesëmarrësit të cilët mbushën komplet sallën Ivanaj.

Ky prezantim i bërë nga Mal Berisha në shqip, por i shoqëruar vizualisht me power point edhe në Anglisht, mund të ndiqet këtu.

Ky ishte i pari nga nje seri prezantimesh të ngjashme që do të pasojnë siç edhe është publikuar në kalendarin e websiti-t tonë. Qëndroni me ne për më shumë detaje! Prezantimi i radhës do të bëhet më datë 10 Dhjetor.


Other events

Një tjetër aktivitet rinor

Një tjetër aktivitet rinor

Model United Nations Albania

Model United Nations Albania